Question

wordpress cookie block on player

  • 13 November 2014
  • 15 replies
  • 864 views

on wordpress site i have post and widget with soundcloud player embedded. only recently though after selecting track from player on post or widget, getting white opaque box with cookie policy at bottom the only thing clickable. i can right click reload frame to get it back again until another track is selected.what can i do to fix this?

15 replies

website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

thanks man tvizleyim.com player.
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

thanks just wanted to check..
Userlevel 7
Badge +3
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

Hi JP,

Sorry about that. I've followed up with our developers about this, and currently, this is expected behavior. However, they said that this was not a very recent change - playlists have always had the countdown, whereas single tracks don't. So, yes, this is correct. I made sure the team knows about your take on this 😉
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

Hi Mathis,

have the developers changed their mind again? now the count down is gone and you have to click close. whereas before it automatically went away. Why would they increase the number of clicks a user has to make? surely automatic countdown
was a slicker way to go? this seems to only affect single tracks, playlists still have countdown. Is this correct?

Userlevel 7
Badge +3
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

Hey jp,

Thanks for writing back. Jup - I had reached out to the developers from our embed / mobile team and they confirmed that this was unexpected behavior, i.e., a bug. Sorry I wasn't able to update you on this before the weekend (crazy busy times right now!)

However, they were able to fix this just in time before the weekend. Glad to see you can see the fix in place already.

Cheers,
Mathis
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

hey guys just to let you know its working now on post and widgets getting the following now, which clears automatically or you can click close:


did you guys change anything?

thanks

jp
Userlevel 7
Badge +3
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

Hey JP,

Thanks for sending over those screenshots - I'll take this to our developers for them to take a look. As soon as I get an update, I'll make sure to let you know here.

Cheers,
Mathis
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

this is the code from the post:

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/users/3481835"; params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="300" iframe="true" /]
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

post and widget doing the same thing?

it also seems to be just playlists. single tracks i can play and pause. when i hit pause on single track this appears:



i am able to close it and continue playing/pausing track. It seems like the pop up advert is too big for the player and i cannot click the "X" to close it to continue when it comes to the playlists?.

Also using the keyboard "tab" and enter i can manipulate the player(pause/play/open link to artist)with the opaque pop up in place.
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

here is the code from the ewidget player side of things?

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/users/3481835&amp;auto_play=true&amp;hide_related=true&amp;show_comments=false&amp;show_user=false&amp;show_reposts=false&amp;visual=true"></iframe>
Userlevel 7
Badge +2
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

Hey Jp,

I took a look and could reproduce the error. Did you make any last minute changes to the playlist before embedding it? When I look at the console, it looks like there is some data missing which is affecting the entire embed. Can you try deleting and re-embedding it again? Let me know how that goes and sorry for the inconvenience! Let me know if the re-embed doesn't work.

Best,
Gina
website= skateboardni.org
soundcloud = https://soundcloud.com/seaz420

Userlevel 7
Badge +3
Hi jp,

Thank you for posting and apologies about the troubles. Please, can you send over the link to your wordpress page and provide the track or playlist that doesn't seem to work properly. Also, if you could take a screenshot of how you see the page, that would be very good to troubleshoot further and make sure we're on the same page.

Looking forward to hearing from you.

Cheers,
Mathis
Userlevel 7
Badge +3
I wonder if I have watched this question in a channel sample publications http://www.tvizleyim.com/kanal-d but there are shortages
Hi memedim,

I don't understand how your reply contributes towards solving the issue. Quite the contrary actually, currently, it looks as if you just wanted to sneak in a link to your website.

Please clarify how you're trying to help here, otherwise we'll have to remove this post.

Cheers,
Mathis

Reply