Answered

Can't upload without a reason

  • 8 December 2018
  • 5 replies
  • 187 views

Hello to whoever reads this,

I have been on Soundcloud for over a year and gained quite some followers. But now, suddenly since 4 days I cannot upload a track anymore. The screen loads fine, I can do whatever (fill in title, tags etc) but when the loading bar is halfway it says "We are processing your track for playback..." and it stays on that forever. I have obviously tried to upload it another time, and another time and another time. I have restarted my PC, tried different browsers and different devices. I have 71 minutes of upload time left, so that can't be the problem.

And this (picture)is what happens when I go to my profile, and I can't play it.

Please help me out, I have an album coming out soon and can't currently upload it.

~Vanatice
icon

Best answer by Esdae 10 December 2018, 02:36

it's been going on for everyone for a few days and it's very annoying, but this fixed it for me:

https://community.soundcloud.com/upload-manage-230060/workaround-for-stacked-processing-7424449#post18060087
View original

This topic has been closed for comments

5 replies

You are not alone! I have exactly the same problem. SoundCloud: what's going on/wrong?
Me too. I have the same problem !

I am uploading my tracks MP3 320 KBPS and WAVS. And the first part GOOD but AFTER always in state like The track is being processing . I don't understand because in my other account the same file is uploading GOOD.

Also I have PRO Account, dear Soundcloud is a hack on your server?

I would like a solution in this problem.
Same problem here. Annonying!
Userlevel 1
it's been going on for everyone for a few days and it's very annoying, but this fixed it for me:

https://community.soundcloud.com/upload-manage-230060/workaround-for-stacked-processing-7424449#post18060087
it's been going on for everyone for a few days and it's very annoying, but this fixed it for me:

https://community.soundcloud.com/upload-manage-230060/workaround-for-stacked-processing-7424449#post18060087


Thanks for the link. It worked!