Question

No change when uploading image

  • 4 July 2016
  • 9 replies
  • 181 views

When I try to upload cover art for my track, it just shows a default random gradient. There are no threads on this discussion that I've seen. The image is under 2MB and is a JPEG. Please help!
I'm out of time and patience!

9 replies

Userlevel 7
Badge +3
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

Tried everything you've linked me to and some other textbook alternatives. Multiple Browsers, disabled firewall and security etc.
Nothing works.
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

I just tried uploading from another computer. Didn't work. Tried uploading an image formatted for SoundCloud. The didn't work either. Mind telling me what I've missed?
Userlevel 7
Badge +3
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

Hi Erwick,

Sorry about the late reply. Can you add the image here on your next reply please?
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

Hello, I attempted the upload two days back. No problems. Seems like a website issue?
Userlevel 7
Badge +3
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

Even better! Glad to hear this has now worked. We weren't getting any further reports about this failing for a large number of users, so it might have been a combo of different things. I hope this issue remains absent for you moving forward!

Cheers
Mathis
I'm currently experiencing the same issue. The troubleshooting hasn't fixed anything yet. Do I also have to wait a couple days for this to be rectified?
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

I'm having the same problem as well. I tried all of the troubleshooting steps, but it's not working. Any help would be appreciated...
Hi Erwick,

Please see here for further troubleshooting steps.

Let us know how it went.

Cheers
Mathis

*Bump.

My problem got solved by luck. Try using a different computer.

Reply